Post by guimasbememe on Feb 5, 2022 19:29:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Frostrune ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Frostrune IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код багато пунктів ▞▞▞
▞▞▞ The Frostrune 2022 version ▞▞▞
Для цієї гри не потрібно мати доступ до моїх фотографій і медіа-файлів. У разі відмови у дозволі на це та на доступ до місцезнаходження, воно не завантажиться. Тож я хотів би пограти, але за таку ціну. Вилучено.
Це може бути чудовою грою, за винятком того, що... Збій кожні пару хвилин. Коли він не зависав, втрачав елементи керування, і доводилося перейти до головного меню, а потім повернутися до відтворення. Все ще продовжував грати через чудову графіку та сюжетну лінію. Потім, приблизно на 90 відсотків завершення гри, вона назавжди втратила всю збережену гру! 😞
Це було добре
A Виберіть свою власну історію / пригодницьку гру Текст, схожу на старі книги CYOA. ... The Frostrune скачати APK безкоштовно The Frostrune.
Я б хотів пограти в цю гру, але не можу! Кожного разу, коли я намагаюся грати на ньому, він зупиняється на першій сходинці. Я спробував видалити його, а потім знову встановити, але все одно нічого. Розбирайтеся, хлопці!
Після гри більше 6 годин. Гра була перезапущена, і весь прогрес зник, і вона починається спочатку. Неприємно і немає можливості отримати резервну копію.
Супер!
Одна з найкращих ігор у якій я коли небудь грав. Дякую, Вам розробники.
Я завантажив цю гру і перед її завантаженням запитав доступ до всіх моїх фотографій. Я відмовив у цьому доступі, і гра не завантажується. Я видалив цю програму. Чому і додатку потрібен доступ до моїх фотографій? Мені це було незручно.
Як зазначають багато критичних оглядів, існує серйозна проблема конфіденційності. Багато хто пише, що не можуть грати після відмови у доступі до місцезнаходження та файлів. Проте в моєму випадку було набагато гірше. Я відмовив у дозволах, але в інформації про програму я виявив, що програмі надано ці дозволи. Це, безумовно, шпигунське програмне забезпечення.
Болісно повільно і нудно. Ніякої карти для використання. Не можна пропустити діалог. Я маю багато терпіння для подібних ігор, але недостатньо для цієї.
Я люблю скандинавські легенди. Ця гра, здається, дуже вигідна з точки зору точності. Деякі головоломки можуть трохи заворожувати, але всі вони та корисні предмети мають сенс. І якщо вказівки духів землі в будь-який момент здаються занадто загадковими, є низка підказок, які перефразують цілі більш зрозумілою мовою, хоча я вважаю, що розшифровка їхніх кенінгів є частиною розваги.
Дякую за прикольну іграшку
Молодці розробники!!!) надзвичайно чудова гра... Загадки не прості,.
Я добрався до могили, де ви повинні користуватися лопатою, а вона просто не працює?
Хороша гра-головоломка з гарною історією, хорошим керуванням, плавним ігровим процесом та красивими ілюстраціями та піснями. Іноді трохи важко зрозуміти, що потрібно зробити для наступного кроку, однак є безкоштовний (вам навіть не потрібно дивитися відео) розділ із повними підказками, щоб продовжити, якщо ви застрягли. Настійно рекомендується для любителів ігор-головоломок.
Зрештою, гра мені дуже сподобалася, але ігровий процес іноді був дещо розчаровуючим, оскільки підказки були не такими логічними, і я намагався уникати використання підказок. Але історія та візуал були чудовими. Я коли-небудь грав у 3D-головоломки і не був впевнений, чи потрібний мені розфарбований 2D-стиль, але він мав свою красу. Я також зазвичай не вмикаю звук, але для цього я думав, що музика та розмовна скандинавська мова оживили магію гри.
Просто неймовірно! Дякую! Таку гру по Гоголю чи по Київській русі!
дуже атмосферно і цікаво, 6 балів!
The Frostrune Cabaran defx
The Frostrune Sarguzasht hkqi
Чудова гра, частинами вона може бути трохи складною, хороша графіка та геймплей, мені знадобився день, щоб завершити її, але це лише тому, що я грав у неї, поки не закінчив, оскільки було так важко від неї відкласти. Мені особливо сподобалася пісня та пов’язані з нею головоломки, у співачки чудовий голос, сама пісня була захоплюючою та красивою водночас. Продовжуйте так і сподіваюся, що буде ще багато продовжень. Примітка для всіх: дозволи призначені лише для збереження гри.
The Frostrune სათავგადასავლო vmfu
Красиві ілюстрації, без реклами, безкоштовні підказки в міру просування. Мені так сподобалася ця гра! Музика прекрасна і захоплююча, персонажі та сцени інтригують. 9/8/21: Я шукав розробників і prod. від морозу. Це законно, хлопці. Не шахрайство. Якщо вони збирають дані, то це відбувається з тих самих причин, що й інші; щоб допомогти їм дізнатися про свою клієнтську базу для майбутніх починань. Декому з вас потрібен хороший терапевт і Ксанакс. Ви всі пропускаєте чудову гру. Отримайте VPN і розслабтеся.
Гарна гра, але я думаю, що ця bgame занадто коротка, і можна додати щось більше, а також музика в цій грі чудова
Дуже повільний і погано розроблений. Безглуздо
Цікава гра.Дякую!!!
Crazy Chef: Food Truck Game Árkádjátékok lfvk
Дуже цікавий квест.
Дуже приємна гра – атмосфера, мова, ілюстрація. Перше, що я зробив після завершення цієї гри, — це перевірити, чи є більше ігор від цього розробника
Текстові квести на телефон. Текстові квести на андроїд
Frost Rune, Морозна руна. Frostbite, Холодок. Ice Spike, Крижаний шип. Ice Storm, Крижана буря. Icy Spear, Крижаний спис. Ignite, Підпал.
Як казали інші... Не працює, якщо ви забороните йому доступ до ваших фотографій та інших деталей. Схоже, весела гра, але ні.
The Frostrune Avanture zcl
Що з дозволами? Видалено без відтворення. У мене це вже є в Steam. Це чудова гра, і чому вони хочуть отримати доступ до розташування телефону та файлів?
Марна будь-яка гра, яка не є лінійною. Ніколи, ніколи не дозволяйте розробникам отримати доступ до вашого місцезнаходження та фотографій. Я використовую порожній телефон для тестування.
Спільнота Steam :: The Frostrune - Steam Community
Дуже сподобалося. Дизайн/графіка чудові. Підказки є корисною функцією. Головоломки цікаві і не надто складні. Нова функція збереження є плюсом. Я підшукаю іншу гру, розроблену вашою командою. Сподіваюся, це так само добре.
жанр: Пригодницькі. версія: ... App Fishing Paradiso був створений Odencat Mobile Developer в Пригодницькі категорії. ... скачати The Frostrune apk
Текстова пригода з мистецтвом. Якщо вам подобаються текстові пригоди з основними історіями та мистецтвом, це для вас. Іди сюди, це потрібно. Іди туди, знайди це. Поверніться на 1 місце. Повторюйте. Все, що вам потрібно. Якщо це те, що вам потрібно, спробуйте кожен елемент один раз. Якщо це не так, без втрат. Якщо він правильний, він використаний. Кожен предмет має 1 використання. Просто. Повторювані. Усі розмовні слова є скандинавською, норвезькою, шведською? Добре звук і музика. Кожен ключ до місця. Основні елементи керування. Без підручника. Простий спосіб гри та підказки.
Spotlight room escape cкачать для андроїд - spotlight втечу з ...
Гра The Frostrune 2 це платний квест на андроїд, ціна якого може збентежити багатьох, замість звичного одного-двох доларів розробники просять за своє
добре
Це просто чудово, спасибі, вам за цю прекрасну гру ❤️
з нетерпінням чекала спробувати цю гру, не завантажується. Навіть не один раз. Нуль зірок
The Frostrune სათავგადასავლო vmfu
Досить цікаві гра, загадки також гарні. Рекомендую, не пожалкуєте.
Здається, це була б чудова гра, але мене постійно виганяють кожні 5-10 хвилин! Гррр!!!
Поставив такі оцінки бо ігра негрузиться. Підкажіть що робити.
The Frostrune Avanture zcl
ця гра просить вас надати повний доступ до ваших фотографій, і вона не запуститься, доки ви не дасте дозвіл. Після гри я не думаю, що варто надавати такий доступ.
Одна з найкращих історій, які я коли-небудь бачив у мобільній грі. Страшний фон і музична тема були ідеальними, а історія була створена з міфологічною досконалістю. 10/10